Tekst
You need to upgrade your Flash Player

image
Project:

Woonhuis te Wildervank

Lees Meer
image
Project:

Opbouw garage

Lees Meer
Welkom op de site van B.Prins Bouw- en Tekenbedrijf.Welkom

Uncategorised

Afdrukken E-mail

Welkom bij Bouwbedrijf en Tekenburo B. Prins


Bouwbedrijf en Tekenburo B. Prins is een bedrijf dat een jarenlange ervaring heeft op het gebied van systeembouw en traditionele bouw.

Deze combinatie is ideaal om uw woning, tuinhuis, berging en garage te bouwen. Dit geldt ook voor verbouwingen. Wij kunnen van uw idee een 3D ontwerp maken. Dit 3D ontwerp krijgt u gemaild en dan kunt u precies zien hoe uw project er uit komt te zien. 

Op deze manier hebben wij geen showroom nodig, waardoor we samen op de kosten kunnen besparen en wij een scherpe offerte kunnen aanbieden. Uw ideeën maken wij op een leuke manier realistisch.

 

Afdrukken E-mail

Contact

Bouwbedrijf en Tekenburo B. Prins
Dorpsstraat 50
9551 AG Sellingen

Tel. 0599 - 322311
Mob. 06 - 549 04 584
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Afdrukken E-mail

Welkom bij Bouwbedrijf en Tekenburo B. Prins

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • nieuwbouw woningen
  • verbouw woningen
  • renovatie woningen
  • nieuwbouw bedrijfspanden
  • verbouw bedrijfspanden
  • onderhoud bedrijfspanden

Vakmanschap, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

 

 

 

Afdrukken E-mail

Bouwbegeleiding


Naast het alleen fungeren als bouwkundig aannemer is bouwbedrijf B. Prins u ook graag van dienst daar waar het gaat om het werken in een bouwteam of het fungeren als hoofdaannemer.

In principe kunnen wij u, mede door de nauwe samenwerking met derden, het gehele papierwerk uit handen nemen. Van het coördineren van de bouwaanvraag tot het plannen van bouwvergaderingen en het onderhouden van contacten en administratieve zaken met onderaannemers en derden.

 

 

Afdrukken E-mail

Bouwkundig Tekenburo

Bouwkundig Tekenburo B. Prins, een jong flexibel bouwkundig bureau gevestigd in Sellingen, houdt zich bezig met het ontwerpen, het uitwerken en eventueel begeleiden van bouwkundige werken.

Binnen ons bureau is een ruime praktijkervaring aanwezig en wij zorgen op die manier voor een stuk meerwaarde.

Onze werkwijze

Plannen om een nieuw huis te bouwen? Dromen van een serre? Graag een grotere kamer, bijkeuken of een kap op de garage? Of denkt u erover om een nieuwe loods te bouwen? Wat is daar eigenlijk voor nodig, hoe gaat dat in zijn werk, wat moet ik zelf doen en ook niet onbelangrijk; wat gaat mij dit kosten?

Op al deze vragen hebben wij het antwoord. Wij adviseren, tekenen, regelen en begeleiden elk bouwproject.

Realisatie stap voor stap

1. De eerste fase van een bouwaanvraag is het maken van een schetsplan. Wij gaan met u rond de tafel zitten en nemen alle tijd om de mogelijkheden en eventuele alternatieven te bespreken en op die manier te komen tot een voorlopig schetsontwerp dat kan worden voorgelegd aan de welstandscommissie.

2. Deze welstandscommissie toetst het bouwplan aan redelijke eisen voor welstand, materiaalkeuze, kleuren en de vorm van het gebouw worden bekeken.

3. Na goedkeuring van de welstandscommissie kan het plan uitgewerkt worden en kunnen we de bouwvergunning aanvragen bij de gemeente. Gevels en plattegronden, doorsneden fundering/riolering, balklagen, kapplan en principedetails worden uitgetekend, kortom alle gegevens die nodig zijn voor het aanvragen van de bouwvergunning worden op tekening gezet.

4. Indien van toepassing kunnen ook diverse berekeningen zoals constructieve, bouwbesluit en m3 berekening door ons worden verzorgd.

5. Op basis van al deze gegevens kan een aannemer een offerte maken en zijn werkzaamheden verrichten.

 

 

Pagina 1 van 5

Advertenties

Bert Heerink & Friends
Vrijdag 4 Oktober. Zaal 12 in Vlagtwedde.